Συστήματα Ασφαλείας
Κυνηγόπουλος

Εμπειρία από το 1972

κυνηγοπουλοσ

Από το 1972

Κυνηγόπουλος

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1972 στη Θεσσαλονίκη. Είναι πρωτοπόρος στον τομέα της καθώς διαθέτει πολυετή πείρα στο χώρο της μελέτης, σχεδίασης και εκτέλεσης συστημάτων ασφαλείας.

Το αντικείμενο της είναι: η εισαγωγή, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων συναγερμού, κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης (CCTV), μεταφορά εικόνας, πυρανίχνευση, έλεγχος πρόσβασης θυρών (ACCESS CONTROL). Παράλληλα διαθέτουμε συστήματα ανίχνευσης: φυσικού αερίου, διοξειδίου του άνθρακα, ανιχνευτές θερμοκρασίας και υγρασίας και μερικά συναφή.

Το έμψυχο δυναμικό της εταιρείας έχει επιλεγεί με βασικά κριτήρια τις γνώσεις, την εμπειρία, το ήθος και την συνέπεια, ώστε να εξασφαλίζεται η γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών.

Η εταιρεία παρακολουθεί συνεχώς τις τεχνικές εξελίξεις διεθνώς. Εφαρμόζει αυτές που προσφέρουν υψηλό ποσοστό ασφαλείας, λαμβάνοντας υπόψη και τις παραμέτρους της εύκολης χρήσης του συστήματος και του χαμηλού κόστους.

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν την ταυτότητα μιας άρτιας οργανωμένης επιχείρησης στην οποία εμπιστεύονται την ασφάλεια τους μεγάλοι οργανισμοί, Τράπεζες, βιομηχανίες και πλήθος ιδιωτών.

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς

κατοικιεσ

Η τοποθέτηση συστήματος συναγερμού είναι πλέον απαραίτητη για κάθε χώρο. Για τις οικίες επιλέγουμε συσκευές αξιόπιστες και εύκολες στη χρήση. Ειδικότητά μας η σωστή και διακριτική τοποθέτηση, με την μικρότερη δυνατή επέμβαση στο χώρο.

Επιχειρήσεισ

Τα συστήματα που χρησιμοποιούμε ακολουθούν κάθε νέα τεχνολογία και ανταποκρίνονται σε όλες τις ζητούμενες τεχνικές προδιαγραφές. Η εταιρία μας ανταποκρίνεται άμεσα και με συνέπεια σε οποιοδήποτε μεγέθους εγκατάσταση.

Πελάτες

Διατηρούμε συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες στον ελληνικό χώρο, οι οποίες έχουν υψηλές και διαρκείς απαιτήσεις. Επίσης, συνεργαζόμαστε με πλήθος ιδιωτών που πιστοποιούν την μόνιμα ανερχόμενη πορεία της εταιρίας μας.

Κεντρικα γραφεια

Αγίου Δημητρίου 192, Θεσσαλονίκη

Καλεστε μασ

(30) 2310-216376
(30) 2310-216433

διευθυνση EMAIL

info@kinigopoulos.gr