Συστήματα Ασφαλείας
για Κατοικίες

κυνηγοπουλοσ

Κυνηγόπουλος Συστήματα Ασφαλείας

Για κατοικίες

Η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας από το 1972. Κατέχει ηγετικό ρόλο λόγω της διαρκής ενημέρωσης γύρω από τις νέες τεχνολογίες και της άριστης μελέτης και εγκατάστασης των συστημάτων.

Συναγερμοί:

Οι συσκευές που προτείνουμε είναι άριστης ποιότητας, εύκολες στη χρήση με στόχο την αποτελεσματική προστασία του χώρου σας, χωρίς να προκαλεί προβλήματα στην καθημερινότητά σας μέσα στο σπίτι.

Παρέχεται, επίσης, η δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης του συστήματος μέσω ειδικής πλακέτας για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια σε περίπτωση που βρίσκεστε εκτός.

Κάμερες:

Η τεχνολογία των καμερών έχει εξελιχθεί ώστε να καλύπτει οικιακές εγκαταστάσεις με μειωμένη τιμή. Τοποθετώντας κάμερες υψηλής ανάλυσης στο σπίτι ξέρετε ανά πάσα στιγμή τι γίνεται στο εσωτερικό του αλλά και στο εξωτερικό με έμφαση στην πόρτα εισόδου.

Η εφαρμογή που εγκαθίσταται στο κινητό ή το tablet, σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εικόνες από μακριά και ο σκληρός δίσκος που τοποθετείται καταγράφει για διάστημα έως και 1 μήνα.

Καλέστε μας για δωρεάν επίσκεψη και μελέτη του χώρου σας.

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς

κατοικιεσ

Η τοποθέτηση συστήματος συναγερμού είναι πλέον απαραίτητη για κάθε χώρο. Για τις οικίες επιλέγουμε συσκευές αξιόπιστες και εύκολες στη χρήση. Ειδικότητά μας η σωστή και διακριτική τοποθέτηση, με την μικρότερη δυνατή επέμβαση στο χώρο.

Επιχειρήσεισ

Τα συστήματα που χρησιμοποιούμε ακολουθούν κάθε νέα τεχνολογία και ανταποκρίνονται σε όλες τις ζητούμενες τεχνικές προδιαγραφές. Η εταιρία μας ανταποκρίνεται άμεσα και με συνέπεια σε οποιοδήποτε μεγέθους εγκατάσταση.

Πελάτες

Διατηρούμε συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες στον ελληνικό χώρο, οι οποίες έχουν υψηλές και διαρκείς απαιτήσεις. Επίσης, συνεργαζόμαστε με πλήθος ιδιωτών που πιστοποιούν την μόνιμα ανερχόμενη πορεία της εταιρίας μας.

Κεντρικα γραφεια

Αγίου Δημητρίου 192, Θεσσαλονίκη

Καλεστε μασ

(30) 2310-216376
(30) 2310-216433

διευθυνση EMAIL

info@kinigopoulos.gr