ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

κυνηγοπουλοσ

Συστήματα Συναγερμών

Γιατί να βάλω Σύστημα Συναγερμού;

Ένα σύστημα συναγερμού αποτελει τον πιο απλό τρόπο πρόληψης και αποτροπής διαρρήξεων και κλοπών. Ο επίδοξος διαρρήκτης πριν εισβάλει στον χώρο ελέγχει πρώτα το επίπεδο ασφαλείας.

Η εξωτερική σήμανση που σας παρέχουμε υποδεικνύει ύπαρξη συστήματος ασφαλείας και έτσι λειτουργεί αποτρεπτικά, καθώς τρέπουν σε φυγή τον επίδοξο διαρρήκτη.

Μην περιμένετε την κλοπή για να βάλετε σύστημα συναγερμού!

Τι Σύστημα Συναγερμού να διαλέξω;

Απευθυνθείτε σε μια καταξιωμένη εταιρία στο χώρο της ασφάλειας, ώστε ένας έμπειρος σύμβουλος να σας επισκεφτεί εντελώς δωρεάν για μελέτη του χώρου και των αναγκών σας. Στη συνέχεια καταρτίζεται οικονομική και τεχνική προσφορά μόνο για εσάς.

Σας περιμένουμε!

Τι είναι η περιμετρική φύλαξη;

Η φύλαξη αυτή περιλαμβάνει εξωτερικούς ανιχνευτές ειδικά σχεδιασμένους για εισόδους, μπαλκόνια και κήπους και ανιχνέυει κίνηση πριν εισέλθει ο διαρρήκτης στο χώρο σας. 

Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι αφού έχετε την δυνατότητα να βρίσκεστε μέσα στο χώρο και περιμετρικά αυτός να φυλάσσεται. 

Οι εξωτερικοί ανιχνευτές δεν είναι ευαίσθητοι σε ψευδοσυναγερμούς;

Όπως όλες οι συσκευές έτσι και οι εξωτερικές απαιτούν υψηλές προδιαγραφές που μόνο τα επώνυμα προϊόντα μπορούν να προσφέρουν.

Η επιλογή ανώνυμων υλικών χαμηλού κόστους δεν προσφέρουν αξιοπιστία, προκαλούν ψευδοσυναγερμούς και τελικά οδηγούν σε απόφαση για μόνιμο αφοπλισμό. 

Αν έχω κατοικίδια στο χώρο μου, μπορώ να βάλω Σύστημα Συναγερμού;

Η απάντηση είναι ναι, καθώς οι προηγμένης τεχνολογίας αισθητήρες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου μπορούν να αγνοήσουν την ύπαρξη σκύλου ή γάτας μέχρι τα 25 κιλά.

Μπορώ να τοποθετήσω μόνος μου ένα Σύστημα Συναγερμού;

Το πιο πιθανό είναι όχι και αυτό γιατί απαιτείται γνώση και εμπειρία σχετικά με την ακριβή τοποθέτηση και τον προγραμματισμό του συστήματος ώστε να λειτουργήσει άριστα και να μην προκαλέσει ψευδοσυναγερμούς. 

Μπορώ να ελέγχω τον συναγερμό μου από το κινητό μου;

Βεβαίως! Με την χρήση ειδικής κάρτας επικοινωνίας μπορείτε να επικοινωνήσετε αμφίδρομα με τον συναγερμό σας, αφού θα λαμβάνετε ενημερώσεις σε περίπτωση συναγερμού και έχετε δυνατότητα όπλισης / αφόπλισης του συστήματος, καθώς και την δυνατότητα παράκαμψης, μέσω ειδικού app. 

Χρειάζομαι σύνδεση με το Κέντρο Λήψης Σημάτων;

Σύστημα Συναγερμού χωρίς σύνδεση με Κέντρο Λήψης Σημάτων είναι ημίμετρο. Η σύνδεση του συστήματος συναγερμού με το Κέντρο Λήψης Σημάτων δίνει την δυνατότητα στον ιδιοκτήτη για 24ωρη ενημέρωση σχετικά με ζητήματα όπως:

  • Σήμα διάρρηξης και συγκεκριμένα από ποιό σημείο (ζώνη) του προστατευόμενου χώρου προήλθε
  • Σήμα λήξης του συναγερμού
  • Σήμα Όπλισης / Αφόπλισης του συστήματος συναγερμού
  • Σήμα αφόπλισης του συναγερμού που έγινε υπό απειλή
  • Σήμα προσωπικής απειλής
Αν κοπεί το ρεύμα ο Συναγερμός μου λειτουργεί;

Ο συναγερμός σας θα λειτουργήσει σε κάθε περίπτωση διακοπής ρεύματος για κάποιες ώρες καθώς έχει ενσωματωμένη μπαταρία.

Τι είναι η συσκευή GPRS και γιατί μου είναι απαραίτητη;

Τα νέα ευρυζωνικά ρούτερ καταργούν τις σταθερές τηλεφωνικές γραμμές και οδηγούν τις τηλεφωνικές κλήσεις να πραγματοποιούνται μέσω ρούτερ.

Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση διακοπής ρεύματος δεν υπάρχει ούτε ίντερνετ, ούτε δυνατότητα τηλεφωνικής κλήσης. Έτσι ο συναγερμός σας μπορεί να χτυπήσει και να μην μπορέσετε να ειδοποιηθείτε. 

Με την εγκατάσταση συσκευής GPRS ο συναγερμός σας επικοινωνεί αδιάλλειπτα με το Κέντρο Λήψης Σημάτων χρησιμοποιώντας δορυφορική σύνδεση ώστε να μην χάνετε ούτε ένα σήμα!

Ρωτήστε μας!

Τι γίνεται αν κάποιος κόψει τα καλώδια του Συναγερμού;

Σε αυτή την περίπτωση χτυπάει αμέσως ο συναγερμός και στέλνεται αμέσως σήμα στο Κέντρο Λήψης Σημάτων.

Κεντρικα γραφεια

Αγίου Δημητρίου 192, Θεσσαλονίκη

Καλεστε μασ

(30) 2310-216376
(30) 2310-216433

διευθυνση EMAIL

info@kinigopoulos.gr