Συστήματα Ασφαλείας
για Επιχειρήσεις

 

κυνηγοπουλοσ

Κυνηγόπουλος Συστήματα Ασφαλείας

Για Επιχειρήσεις

Η εταιρία μας έχει εξειδικευθεί στην μελέτη, τοποθέτηση και υποστήριξη συστημάτων συναγερμού μεγάλων επιχειρήσεων, δημοσίων οργανισμών, βιομηχανικών κτιρίων και εργοστασίων.

Συναγερμοί:

Οι συσκευές που προτείνουμε είναι άριστης ποιότητας, υψηλής τεχνολογίας και μπορούν να καλύψουν με συνέπεια και αξιοπιστία ακόμα και την πιο απαιτητική εγκατάσταση.

Η απομακρυσμένη διαχείριση των συστημάτων δίνει τη δυνατότητα ελέγχου από το κινητό ή το tablet.

Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης (CCTV):

Οι νέες κάμερες υψηλής ανάλυσης καθώς και τα εξελιγμένα καταγραφικά, σας δίνουν τη δυνατότητα καταγραφής, επεξεργασίας και απομακρυσμένης παρακολούθησης των εικόνων με πολλές επιλογές.

Συστήματα Πυρανίχνευσης:

Η ελληνική νομοθεσία υπαγορεύει την εγκατάσταση συστήματος πυρανίχνευσης σε πολλές περιπτώσεις επιχειρήσεων. Η εταιρία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση συμβατικής ή σημειακής πυρανίχνευσης χρησιμοποιώντας συσκευές υψηλής τεχνολογίας.

Καλέστε μας για δωρεάν επίσκεψη και μελέτη του χώρου σας.

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς

κατοικιεσ

Η τοποθέτηση συστήματος συναγερμού είναι πλέον απαραίτητη για κάθε χώρο. Για τις οικίες επιλέγουμε συσκευές αξιόπιστες και εύκολες στη χρήση. Ειδικότητά μας η σωστή και διακριτική τοποθέτηση, με την μικρότερη δυνατή επέμβαση στο χώρο.

Επιχειρήσεισ

Τα συστήματα που χρησιμοποιούμε ακολουθούν κάθε νέα τεχνολογία και ανταποκρίνονται σε όλες τις ζητούμενες τεχνικές προδιαγραφές. Η εταιρία μας ανταποκρίνεται άμεσα και με συνέπεια σε οποιοδήποτε μεγέθους εγκατάσταση.

Πελάτες

Διατηρούμε συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες στον ελληνικό χώρο, οι οποίες έχουν υψηλές και διαρκείς απαιτήσεις. Επίσης, συνεργαζόμαστε με πλήθος ιδιωτών που πιστοποιούν την μόνιμα ανερχόμενη πορεία της εταιρίας μας.

Κεντρικα γραφεια

Αγίου Δημητρίου 192, Θεσσαλονίκη

Καλεστε μασ

(30) 2310-216376
(30) 2310-216433

διευθυνση EMAIL

info@kinigopoulos.gr